Acord de Col.laboració entre L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere

L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració per la cessió d’espais.

Durant la temporada 2017-2018, l’Escola Tecnos de Terrassa cedirà les seves instal·lacions per les activitats d’entrenament esportiu d’alguns equips del Club de Bàsquet Sant Pere gràcies a l’acord de col·laboració entre les dues entitats.Aquest acord, que permetrà el creixement del nombre d’equips de l’entitat esportiva i fomentarà algunes accions de promoció de l’escola, ha estat formalitzat pel President del Club de Bàsquet, Sr. Marc de la Torre i la Presidenta del Consell Rector de l’Escola, Sra. Rosa Pastor.

La vinculació entre l’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa s’ha desenvolupat en diverses etapes amb l’organització d’activitats extraescolars de bàsquet.

Amb la signatura d’aquest acord es formalitza una ampliació d’una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de la cooperació mútua i la difusió dels valors positius que comporta l’activitat esportiva.

ESCOLA TECNOS DE TERRASSA

L’Escola Tecnos és una institució que funciona com una Cooperativa de Treball Associat. És una escola catalana i laica que ofereix ensenyament mixt des dels tres anys fins als divuit. Compta amb un equip de persones compromeses amb els valors cooperatius i amb tota la comunicat educativa que la forma. Fomenta la relació entre l’activitat escolar, la nostra ciutat i el món que ens envolta. Podeu consultar més activitats de l’escola a www.tecnos.cat

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia