Acord de col·laboració amb FUPAR

El Club de Bàsquet Sant Pere i FUPAR signen un acord de col·laboració, en el que s’acorda que, per la temporada 2016-2017, el Club de Bàsquet Sant Pere cedirà les seves instal·lacions, per les activitats d’entrenament esportiu de la Fundació President Amat Roumens – FUPAR gràcies a l’acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel President del Club de Bàsquet Sant Pere, Sr. Marc de la Torre i el Director – Gerent de FUPAR, Sr. Josep Ribera.

El Centre Ocupacional de Fupar pretén promocionar un estil de vida saludable adequat a les necessitats de suport de les persones i a les condicions socioculturals de l’entorn, i fomenta, sempre que és possible, l’ús dels serveis comunitaris com a estratègia per afavorir la inclusió. Mitjançant l’esport és pretén fomentar i promoure que les persones tinguin un desenvolupament el més normalitzat possible i disposin d’oportunitats per tenir relacions personals i socials significatives.

La vinculació entre FUPAR i el Club de Bàsquet Sant Pere va començar a principis de 2016, i amb la signatura d’aquest acord es formalitza una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de l’esport i la inclusió social de les persones amb discapacitat a la comunitat.

Podreu trobar una breu descripció de l’activitat de Fundació President Amat Roumens – FUPAR a la seva pàgina web.

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia