Acord de col·laboració amb Prodis

Prodis Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració.

En la temporada 2016-2017, el Club de Bàsquet Sant Pere cedeix les seves instal·lacions per les activitats de competició esportiva Prodis a la lliga preferent ACELL gràcies a l’acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de CB Sant Pere de Terrassa, Sr. Marc de la Torre i el Gerent de Prodis, Sr. Dani Jorquera.

En document adjunt, us facilitem una fotografia de la trobada entre els dos representants de les entitats signants i alguns dels esportistes de Prodis que desenvoluparan l’activitat de bàsquet al Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa.

La vinculació entre Prodis i el Club de Bàsquet Sant Pere Terrassa s’inicia amb la signatura d’aquest acord que formalitza una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de la salut i la inclusió social dels discapacitats a la comunitat.

Prodis
Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, destinada a l’assistència i la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental,

Prodis té com a objectiu central les persones, entenent que la millora de la seva qualitat de vida comporta necessàriament la màxima expressió de les seves potencialitats, una d’aquestes: l’esport, amb el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva és una de les activitats que Prodis porta a terme per promoure el benestar individual i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o trastorn mental donant el suport de la promoció de les activitats esportives en pro de la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat i de la seva inclusió en la societat.

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia