Acord de patrocini amb Ellas deciden pel Sant Pere Mini Femení

Per la temporada 2016-2017, i just 50 anys desprès de la creació del primer equip femení l’any 1966-1967, el Club de Bàsquet Sant Pere tindrà de nou, un equip femení en competició federada i tot gràcies a l’acord de col·laboració amb l’empresa Ellas Deciden, l’equip Mini Femení, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat avui pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Socia Fundadora de Ellas Deciden, Sra. Gemma Cernuda-Canelles.

La vinculació entre la família Cernuda-Canelles i el Club de Bàsquet Terrassa ja té una trajectòria de més de 25 anys de relació que ha permès i encara suposa la màxima aportació econòmica per a la promoció i subsistència del primer equip de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.

Tant Gemma Cernuda-Canelles com la seva empresa; “Ellas Deciden” ,la 1a agencia de comunicació en femení del país ,han volgut impulsar i ajudar a que el 1er equip de basquet femení de la Ha del Club San Pere fos una realitat. Amb aquest nom també creiem que dona força a les nenes-noies perquè se sentin contentes de haver “decidit” ,tant elles com les seves famílies, que hi hagués un equip femení.

Desde Ellas Deciden dirigeixen i organitzen el Forum BCN Dona i Esport www.donaiesport.com fet que sintonitza molt amb la filosofia del Club i de fomentar la practica de activitat física de les nenes i adolescents.
Podeu trobar mes informació de Gemma Cernuda-Canelles, i del patrocinador Ellas Deciden al seu Blog;

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia