Cap de setmana de bàsquet base

Aquest cap de setmana no jugaven els més grans del nostre club, una de les conseqüències d’aquest malson de la pandèmia. Tant el Sènior Solmania, com el Sots-25 i el Júnior Inter van descansar. Però el bàsquet no es va aturar al Casal i gairebé tots els equips de base van jugar els seus respectius partits. Només 3 es van veure afectats pels protocols covid i no van poder celebrar els seus partits que, com també comença a ser habitual, es celebraran en una nova data. Els partits aplaçats van ser:

  • Creu Alta Sabadell 1 – Cadet Vermell
  • Bàsquet Molins Mixte – Mini Blanc
  • CEB Sant Jordi – Mini Femení

Pel que fa als partits jugats a casa, començarem pel partit de les nenes del Pre-Mini Femení que no van poder guanyar al CN Sabadell B (14 – 62) i van acabar el partit amb un resultat molt semblant al del primer encontre amb el mateix equip. De totes formes, segons la seva entrenadora, la Génesis Pérez, hi van haver “bones vibracions i van apreciar petites millores en el joc”.

En el segon partit de la matinal de dissabte, el Mini Masculí Vermell es va tornar a imposar al Sant Gabriel de Ripollet per 81 a 61. L’equip dirigit per l’Anna Palau i el Pau Guàrdia, va jugar amb algunes baixes sensibles i, segons l’entrenadora, “tot i no ser un partit tant brillant com els anteriors, hem pogut veure coses a millorar per seguir treballant i creixent”. En aquest partit hi van participar jugadors del Mini Blanc i del Pre-Mini Vermell per substituir les baixes.

Per acabar el matí de dissabte, els nens i nenes de l’Escoleta jugaven el seu segon partit en aquesta temporada, aquesta vegada davant el CB Rosella Blanc de Viladecavalls. Com sabeu, en els partits d’Escobol no es compten els punts que es fan, sent sempre el resultat de 0 – 0, doncs es prioritza la formació dels nens i nenes i no la competitivitat en el sentit més estricte. Els nostres nens i nenes milloren mica a mica, jugant amb molta il·lusió i ganes. A més, dissabte van rebre el suport dels pares, que no els van poder acompanyar en el primer partit. Com expressà la seva entrenadora, Marta Nájar, “queda molta feina i cal seguir treballant”.

Dissabte per la tarda hi va haver un programa ben complet de partits de bàsquet al Casal. Els primers en jugar van ser els nens del Pre-Mini Masculí Vermell que es van tornar a imposar al CN Sabadell A per 74 – 24, després de tancar el marcador. Durant el partit es va poder veure com els nens dirigits pel Xavi Camacho van jugar minuts molt bons, compartint la pilota i millorant els espais al camp. Segons el propi entrenador “hem generat molts llançaments tot i que hem fallat més del compte”. L’equip va afrontar el partit amb baixes importants respecte el partit anterior amb el mateix equip i pràcticament van fer el mateix resultat.

El següent partit de la tarda va enfrontar el Pre-Infantil Masculí amb el CB Vilassar de Dalt Roger’s. Els nens del Pol Villar van perdre per un resultat ampli, 12 – 62, posant de manifest per un costat la superioritat de l’equip del Maresme però també que el nostre equip no va poder comptar amb jugadors importants per aquest encontre. La diferència en el marcador ha d’esperonar l’equip a seguir treballant i millorant per poder competir amb més recursos en una categoria A que requereix un alt nivell de joc.

Per tancar la tarda de bàsquet de dissabte les noies del Cadet Femení rebien la visita del Petropinto ASFE Verd, un dels millor equips de la categoria que ja les havia guanyat a l’anada la setmana anterior. En aquest partit però les noies del Xavi Boix no van poder fer front a la duresa i bon fer de les rivals que van aprofitar totes les seves opcions per guanyar amb un ampli resultat (31 – 87).

La resta d’equips del club van jugar els partits del cap de setmana fora del nostre pavelló. Dissabte al matí, el Cadet Masculí 75 va tornar a  guanyar al CB Santa Perpètua Negre per una àmplia diferència (25 – 74), un partit estrany ja que en l’anada al nostre camp la diferència havia estat de gairebé 90 punts. Els nostres nois van començar el partit amb molts dubtes i imprecisions però poc a poc van anar imposant la seva diferència en el joc, amb minuts de joc força brillants.

A la mateixa hora però a Vacarisses, el Pre-Mini Masculí Blanc jugava davant el EB Rosella Blanc. Els nens del Martí Moya i la Laura Moliné “van sortir molt adormits i no van poder remuntar la diferència inicial, amb un joc col·lectiu massa tou i fallant molt sota la cistella rival”, segons l’entrenador. El resultat final, 61 – 42.

Per finalitzar el cap de setmana de bàsquet, diumenge al matí el Cadet Masculí Blanc es va desplaçar fins El Prat de Llobregat per enfrontar-se per segon cop amb el Bàsquet Pratenc – Lisant. En el partit d’anada els nois de l’Alex Leiva ja s’havien imposat a l’equip del Baix Llobregat i aquest cop ho van fer per una diferència de 14 punts (49 – 63). L’entrenador va mostrar la seva satisfacció pel rendiment de l’equip tot dient que “hem tingut un mal començament amb diferències locals de fins a 10 punts. Però hem començat a millorar poc a poc, començant des de la defensa. Cal remarcar l’actitud de l’equip i la seva reacció a situacions adverses”.

Comparteix: