Comencem!

Després d’unes merescudes vacances, dilluns alguns dels nostres equips van començar els entrenaments per a la nova temporada. Així doncs es posa en marxa el nostre club que, per la temporada 2021 – 22, fa un salt en la quantitat d’equips inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet, tant en nois com en noies.

El nostre sènior, que competirà al Grup 5 de 2a catalana, el sots-25, júnior i cadet vermell van començar la pretemporada per tal de preparar la seva arrencada a partir del proper 26 de setembre. La propera setmana serà el torn per la resta d’equips, que començaran la temporada a principis d’octubre.

En total, el club comptarà aquesta temporada amb 19 equips. Tindrem 6 equips femenins: un pre-mini, un mini, un pre-infantil, un cadet, un júnior i un sots-25 i 13 equips masculins: 2 pre-mini, 2 mini, 2 pre-infantil, 1 infantil, 2 cadets, 1 júnior, un sots-25 i el sènior. A més de tots aquests equips, el club també ha crescut pel que fa a la base duplicant els nens i nenes de l’escoleta, que començaran l’activitat a partir del 13 de setembre.

Comparteix: