El club celebra el seu 75è aniversari

Pastís commemoratiu 75 aniversari

Durant les primeres setmanes de desembre el nostre club ha celebrat el seu 75è aniversari. Concretament ha estat el dia 2 de desembre amb diversos actes que s’han hagut de condicionar a la situació de pandèmia que ens afecta.

Durant la setmana del 2 de desembre la pista renovada del club s’ha engalanat amb motius que recordaven que aquest any fem 75 anys d’història. També s’han penjat imatges al passadís de vestidors per recordar els jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores, així com membres de la junta directiva que durant els darrers anys han sigut part de la nostra història. La previsió és mantenir aquestes imatges durant tota la temporada en aquest espai d’accés a la pista.

L’alcalde acompanyat de representants del club

L’ajuntament de Terrassa se suma als actes del 75è aniversari

Entre les activitats que hem fet durant aquesta celebració del 2 de desembre destaca la visita a les nostres instal·lacions de l’alcalde Jordi Ballart, acompanyat del regidor esports Miguel Angel Moreno. Els regidors han fet una petita trobada amb la presidenta del club Anna Soto i la direcció esportiva, encapçalada pel director tècnic Sergi Torras, en la que han visitat les instal·lacions i han pogut veure les reformes dutes a terme durant l’estiu.

També s’ha fet una petita celebració en petit comitè pels 75 anys amb pastís commemoratiu i cava. Per les limitacions del protocol COVID19 no s’ha pogut fer extensiva aquesta celebració a més gent, tal i com hauríem desitjat des del nostre club, però es preveu poder fer-la quan la situació de la pandèmia ho permeti.

L’ajuntament de Terrassa il·luminat amb els colors del club

Durant la visita s’ha recordat a l’alcalde i al regidor, com ja es va fer a l’audiència que ens van fer a l’ajuntament, que com a club reivindiquem l’activitat esportiva com a part de la solució de la pandèmia i també se li ha facilitat informació sobre nous projectes que tenim.

Finalment hem de destacar i agrair que l’ajuntament s’hagi enllumenat amb els colors del nostre club aquest dia tant especial. Ressaltar que és la primera vegada que un club esportiu de la ciutat rep aquest reconeixement per part del nostre consistori.

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia