Lovato Elèctric patrocina l’equip Pre-Mini Femení

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Lovato Electric acorden el patrocini del seu equip Premini Femení.

En la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere disposa de tres equips femenins en competició federada i gràcies a l’acord de col·laboració amb l’empresa Lovato Electric, l’equip Premini portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i el director general de Lovato Electric S.L.U., Sr. Raimon Castellà Pouget.

Amb aquesta nova iniciativa Lovato Electric vol recolzar els valors com el treball en equip i la superació de reptes amb l’objectiu de profunditzar en la dimensió social i cultural igualitària per promoure l’esport femení des d’edats tempranes.

Fotografia de l’equip  al Casal de Sant Pere de Terrassa junt amb les integrants femenines de Lovato Electric, Jessica Cano i Rebeca Sala.

S’inicia així, la vinculació de col·laboració entre l’empresa Lovato Electric i el Club de Bàsquet Terrassa per a la promoció dels valors de l’esport a través de l’equip femení Premini de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.

Lovato ElectricPer a més informació sobre Lovato Electric, podeu visitar la seva pàgina web: http://www.lovatoelectric.es/

 

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia