Noves cares a l’Staff tècnic del club

Jordi Bargalló i Krissy Karr, noves cares al staff del CB Sant Pere de Terrassa.

El 2017 ha començat amb dues noves incorporacions de luxe a l’equip d’entrenadors del club.
En primer lloc, en Jordi Bargalló substitueix al capdavant del Cadet 2 en Xavi Camacho, qui va renunciar a seguir dirigint l’equip per motius personals. En Jordi és entrenador superior i porta més de cinquanta anys dedicats de manera ininterrompuda i vocacional al bàsquet formatiu.

Ha entrenat equips de totes les edats i de tots els nivells i és tot un referent en el bàsquet formatiu a Catalunya. És autor del llibre «Otro Baloncesto», on proposa una nova metodologia tranquil·la d’entrenament, adaptada al ritme maduratiu de cada jugador; així com també és membre fundador de l’Associació Probasket, que es dedica a la promoció del bàsquet formatiu. A més de fer-se càrrec del Cadet 2, en Jordi s’ocuparà dels entrenaments de tecnificació adreçats a jugadors de cistella gran i que ja van engegar el dimecres passat.

Per altra banda, la Krissy Karr s’incorporarà a l’equip d’entrenadors del grup de PreMini. La Krissy és una jove jugadora i entrenadora californiana que ha vingut a Terrassa, procedent dels Estats Units, per reforçar en aquest final de temporada el primer equip de la Joventut Esportiva Terrassa (JET). Pensem que la seva arribada com a entrenadora al CB Sant Pere permetrà als jugadors més joves, no només aprofitar-se dels consells tècnics d’una jugadora americana de molt nivell, sinó també poder aprendre anglès al costat d’una entrenadora nativa.

A tots dos els agraïm la confiança amb el club, els desitgem una ràpida adaptació i els donem una càlida benvinguda!

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia