Renovat l’acord de col·laboració amb l’Escola Santa Teresa de Jesús

L’Escola Santa Teresa de Jesús i el Club de Bàsquet Sant Pererenoven l’acord de col·laboració per compartir espais mutus.

Un any més, durant la temporada 2017-2018, l’Escola Santa Teresa de Jesús de Terrassa cedirà les seves instal·lacions per les activitats d’entrenament esportiu d’alguns equips del Club de Bàsquet Sant Pere gràcies a l’acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel President del’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Directora, Sra. Mª Engràcia Margarit.

La vinculació entre l’Escola Santa Teresa de Jesús i el Club de Bàsquet Terrassa va començar fa un parell de cursos (2015-2016) amb l’organització de les activitats extraescolars promogudes per l’AMPA, i amb la signatura d’aquest acord es consolida una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de la convivència i el bon veïnatge.

ESCOLA SANTA TERESA DE JESÚS DE TERRASSA

L’Escola Santa Teresa de Jesús és una institució educativa concertada, sense ànim de lucre, promoguda per les Carmelites Missioneres. Actualment s’hi imparteixen ensenyaments corresponents a una oferta educativa, on destaca la qualitat humana i acadèmica. Amb quasi 130 anys d’història, l’escola està en constant renovació i procés d’innovació pedagògica, adaptant-se a les necessitats socials actuals. L’escola imparteix ensenyaments d’Educació Infantil, Primària i ofereix continuïtat d’Educació Secundària i Batxillerat a l’Escola Mare de Déu del Carme. Podreu trobar una breu descripció de l’activitat de l’EscolaSanta Teresa de Jesús de Terrassa a la seva pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic:

http://www.santateresaterrassa.org/

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia