Renovat l’acord de patrocini amb Perfumeria Drogueria Gemma per a la temporada 17-18

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Perfumeria Drogueria Gemma renoven el patrocini pel seu equip Premini federat de Nivell A1.

En la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere tindrà tres equips Premini en competició federada i gràcies a l’acord de col·laboració amb l’empresa Perfumeria Drogueria Gemma, l’equip Vermell, en competició de Nivell A1 de la Federació Catalana de Bàsquet, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i els Administradors de Perfumeria Drogueria Gemma, Srs.Toni i Miquel López Salmerón.

Fotografia presa a l’establiment de l’avinguda Barcelona, 95-97, de la trobada entre els representants de les dues entitats una vegada signat l’acord de col·laboració.L’empresa també disposa d’un segon establiment al passeig 22 de Juliol, 469.

La vinculació entre Perfumeria Drogueria Gemma i el Club de Bàsquet Terrassa es va iniciar la temporada 2016-2017 amb la signatura d’aquest mateix acord de patrocini per una temporada, amb el desig per ambdues parts que pugui tenir continuïtat al llarg de properes temporades esportives.

Perfumeria Drogueria Gemma porta 31 anys a la ciutat de Terrassa oferint un assortiment de productes cada dia més gran. Disposen per a tots els seus clients i clientes una extensa gamma de perfums,complements per al cabell, mocadors de coll, bijuteria, cosmètica facial i corporal, maquillatge, paraigües, higiene corporal, hules, línia de penjadors INOFIX, ambientadors, insecticides, galledes i plàstics, postes deplanxar, escales, neteja diària i especialitzada, catifes per a la cuina i exterior, cel·lulosa per a la llar eindustrial, pintures i molts més productes relacionats… com sempre, amb ofertes i preus ajustats, gestionat per un gran equip de persones i millors professionals.

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia