Roima Dental, nou patrocinador de l’equip Mini Blanc

La clínica terrassenca Roima Dental patrocinarà l’equip Mini Blanc del Club de Bàsquet Sant Pere.

Terrassa, dimarts 17 d’abril de 2018

Per la temporada 2018-2019, l’equip masculí del Mini Blanc del Club de Bàsquet Sant Pere portarà el nom de la Clínica Roima Dental i els seus jugadors lluiran el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i els administradors de la clínica Roima Dental, Srs. Marc i Roger Garcia.

S’inicia així una relació de col·laboració per una temporada per a l’ajuda, la promoció i la subsistència de l’entitat esportiva terrassenca vinculada al bàsquet de formació amb més antiguitat de la ciutat, que competirà dins les categories de la Federació Catalana de Bàsquet.

La fotografia és de l’acte de presentació del patrocini, coincidint amb un partit al casal de Sant Pere.

“La Clínica Roima Dental vol celebrar la col·laboració amb l’equip Mini Blanc del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa amb un regal de benvinguda a tots els aficionats de l’esport a nivell amateur i, com a font de transmissió dels valors de l’educació, respecte i sacrifici.

A Roima Dental, trobaràs un equip professional que compta amb la més avançada tecnologia per poder realitzar-te un tractament còmode i segur. El nostre centre està situat al Passeig de les Lletres nº 16, i volem obsequiar als socis del club amb un 30% de descompte en tots els tractaments.

No oblidis que, a la Clínica Roima Dental, sempre gaudiràs de la primera visita, radiografies necessàries pel diagnòstic i higiene totalment de franc. Aprofita’t de les nostres condicions, us estem esperant!

Atentament, l’equip de Roima Dental.”

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia