Tot preparat per començar la competició

La pista del casal de Sant Pere està preparada per començar la competició aquest cap de setmana. Des que fa un any es van suspendre totes les competicions, el club ha fet un esforç per posar al dia les instal·lacions i durant aquesta setmana s’hi han acabat de posar els darrers elements.

Els arranjaments que s’han fet a la nostra pista han consistit en pintar totes les parets i ampolles de la pista, renovar tots els seients i els anuncis dels nostres patrocinadors, als que volem agrair el seu compromís i acompanyament en aquests moments tant difícils.

Aquest cap de setmana del 20 i 21 de març el nostre Sots – 25 jugarà a Puig-Reig dissabte a les 17:30 i diumenge tornarà el bàsquet a la nostra pista amb la disputa dels partits del nostre Júnior Interterritorial davant el Mas de Sant Lleï CBVV de Vilanova del Vallès, a les 10:30 i el derbi local del nostre sènior davant el Positivo Man SFERIC. El proper cap de setmana està previst que donin inici les competicions en la resta de categories del club.

A la nostra plana web podeu accedir al nou protocol covid-19 que correspon als equips que competiran a la nostra pista i també a la gent que els acompanya. El club ha decidit permetre l’accés del públic a la nostra pista però de forma restringida seguint les recomanacions de la Federació Catalana de Bàsquet.

Comparteix:
Lloc web desenvolupat per Egaramedia